Over Franka

 

profiel foto 6Ik ben in 1982 geboren in Groningen. Na de Vrije School in Groningen ben ik theatervormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht (HKU) gaan studeren. Na mijn afstuderen aan de HKU ben ik verder gaan studeren aan de Universiteit voor Humanistiek welke ik heb afgerond met een masterdiploma in de richtingen Educatie (ED) en Kritische Organisatie en Interventie Studies (KOIS). Na mijn studies ben ik begonnen als freelance docent en intern opleider bij verschillende organisaties, waar ik me bezighoud met organisatieveranderingen en de implementatie van beleid door middel van het doen van onderzoek en het ontwikkelen en geven van workshops en trainingen.

Als freelance docent geef ik voornamelijk filosofische workshops en lessen over thema’s van het alledaagse leven zoals geluk, zelfvertrouwen en wat een goed gesprek nu eigenlijk is.

Ik ben altijd nieuwsgierig naar de narratieve kant van mensen en hoe zij hun leven vormgeven door de verhalen die zij vertellen. Deze nieuwsgierigheid heeft ook ruimte in mijn werk. In elke workshop, les of training die ik geef zijn contact en dialoog belangrijke aandachtspunten.

 

CRKBO_Docent